Eérste afspraak – Tandartspraktijk Kampveld – Delft

Tandartspraktijk Kampveld- Uw tandarts in Delft

Onze moderne praktijk in het centrum van Delft staat open voor nieuwe patiënten.

Eérste afspraak

Een eerste kennismaking is belangrijk voor een goed begin. We voeren nog geen échte behandeling uit, maar doen wel ons best om de situatie van uw gebit zorgvuldig in kaart te brengen. Een goede documentatie staat aan de basis van een goed plan. Een plan voor een gezond en mooi gebit op de lange termijn.

  1. Aanmelden :

U kunt zich telefonisch of via de link inschrijven op deze website als patiënt.

Indien u zich via de website als nieuwe patiënt aanmeldt, zullen we na ontvangst van uw inschrijvingsformulier met u contact opnemen voor het maken van een intake consult.

Bij het eerste consult dient u zich legitimeren met een geldige identiteitskaart.

Een goede voorbereiding is vaak het halve werk. Daarom hebben wij vóór uw intake bij onze praktijk graag uw patiëntendossier in bezit.

  1. Kennismaking & Anamnese :

Bij deze eerste kennismaking geven we u een indruk van onze praktijk en werkwijze. Vervolgens bespreken we uw persoonlijke, tandheelkundige en medische situatie. Wat is uw doel met betrekking tot uw gebit? Wat zijn uw wensen? Wat zijn uw klachten?

  1. Mondonderzoek :

Vervolgens kijken we in de mond uitgebreid naar het tandvlees, slijtage, gaatjes, functie en esthetiek.

  1. Röntgenonderzoek :

Met het blote oog kunnen we lang niet alle aspecten van het gebit goed beoordelen. Door van binnenuit te kijken met een röntgenfoto zien we duidelijk of er een gaatje zit in een tand / kies. Bovendien kunnen we op een röntgenfoto de conditie van het kaakbot beoordelen.

  1. Vervolg :

Op grond van bovengenoemd onderzoek stelt de tandarts een diagnose vast. Daarna wordt samen met u een behandelplan besproken.

Indien er sprake is van uitgebreide behandelingen kan de tandarts een behandelplan voor u maken. Rekening houdend met uw wensen kunnen dan verschillende alternatieven en mogelijkheden met u besproken worden. Daarbij wordt ook – indien gewenst – een of meerdere begrotingen gemaakt met verschillende opties, wat u inzicht geeft in de kosten. Deze kunt u eventueel overleggen bij uw verzekeraar. U bent er zelf verantwoordelijk voor wat de verzekering wel en niet vergoedt.

U vindt ons inschrijfformulier om zich aan te melden hier!